Antwoorden op alle vragen over onze vlonderplanken vindt je hier.

Het antwoord op deze vraag vindt je op de pagina met onze rekenhulp.
Wij verkopen vlonderplanken in lengtes van 220 en 400 centimeter. Wij verkopen geen tussenmaten en kunnen de planken niet op maat zagen. 
In ons assortiment vind je vlonderplanken met een breedte van 13.8, 14.5, 20 en 21 centimeter. De werkende breedte is altijd +5 milimeter.
Nee, wij zagen helaas geen vlonderplanken op maat. Met een afkortzaag met een zaagblad met fijne tanden is houtcomposiet wel eenvoudig zelf in te korten. 
Voor de montage van je nieuwe vlonderterras kan je de montagehandleiding gebruiken.
Wij plaatsen zelf niet. Al onze materialen zijn eenvoudig zelf te monteren met behulp van de bijbehorende montagehandleiding. Wil jij jouw klus laten uitvoeren door vakmensen? Neem dan contact op met één van onze montagepartners. Zij hebben ruime ervaring met onze materialen.
Ja, voor de kopse- en zijkanten van je nieuwe vlonderterras zijn er ook bijpassende afwerklijsten verkrijgbaar. Deze kunnen op de betreffende categoriepagina besteld worden.
Nee, bitjes (torx T15) worden niet meegeleverd.
Bij de wat lichtere kleuren uit ons assortiment verschijnen er soms watervlekjes, die na regen meer zichtbaar zijn dan bij andere (wat donkerder) composietkleuren. Dit komt door de reactie van vocht op de houtvezels die zijn verwerkt in het composiet. Watervlekjes komen vooral voor als het product net geïnstalleerd is. Na periodes met regen zullen de watervlekjes steeds meer verdwijnen. Zijn er plekjes die na verloop van tijd niet weggaan, dan adviseren wij om de vlekken te behandelen met groene zeep en een harde borstel. Veeg in de lengterichting van de plank en spoel de zeep af met een tuinslang. Ook kan je vlonderplanken reinigen met een hogedrukspuit op lage stand. Ook bieden wij in onze webshop een speciale composiet cleaner aan voor hardnekkige vlekken. 
De onderbalken mogen maximaal 30 centimeter (hart op hart) uit elkaar gelegd worden.
De montage van onze producten is vaak vrij gemakkelijk zelf te doen. Lees voordat je begint met monteren wel goed de betreffende instructies door, zodat je vast een goed beeld krijgt waar alle onderdelen voor bestemd zijn. Alle montage instructies zijn te vinden op de instructie-pagina. Wil jij jouw klus toch laten uitvoeren door vakmensen? Neem dan contact op met één van onze montagepartners. Zij hebben ruime ervaring met onze materialen.
De materialen zijn het beste tussen de 10 en 15 graden celcius te plaatsen/leggen.