Composiet schutting

Heb je een houten schutting in de tuin die aan vervanging toe is? Ga je binnenkort een tuin inrichten? Heb je al gedacht aan een composiet schutting? Een schutting kan veel uitstraling, stijl en luxe toevoegen aan een tuin en aan een huis. Bij een houten schutting is er veel onderhoud nodig, denk aan het schuren van de schutting en het opnieuw oliën van de schutting om te zorgen dat deze zijn kleur behoudt. Je kunt je zo voorstellen dat dit veel tijd en inspanning kost.

Composiet tuinschermen kopen? 

De beste composiet tuinschermen vind je bij Henderson Creative Living!

Voordelen van een composiet schutting

Een composiet schutting van Henderson Creative Living kent veel verschillende voordelen. Zo is het met een composiet tuinscherm mogelijk om deze op ieder moment van het jaar te installeren. In de winter is het alleen belangrijk dat de bodem te bewerken is. Wanneer deze bevroren is, dan is het uiteraard niet mogelijk om de schutting te plaatsen. Op het moment dat het mogelijk is, dan is het tuinscherm ontzettend eenvoudig te installeren.

We hebben het al eerder benoemd maar het materiaal is ontzettend onderhoudsvriendelijk. Geen gedoe met lakken, oliën of schuren. Een houten tuinscherm kan splinters geven, vooral met huisdieren kan dit een probleem zijn. Een composiet tuinscherm kent dit probleem niet. Andere voordelen van een composiet tuinscherm is dat deze recyclebaar en milieuvriendelijk is.

De tuinscherm is waterbestendig, rot- en schimmelvrij en hij is kleurecht. Een van de voornaamste voordelen is dat een composiet tuinscherm ontzettend duurzaam is. Hij gaat minstens 10 jaar mee en er is in die 10 jaar geen onderhoud nodig!

Om samen te vatten wat de voordelen zijn van een composiet design schutting. De producten voldoen te allen tijde aan de hoogste kwaliteitsnormen. En verder staan we bij Henderson Creative Living voor:

  • Een grote voorraad beschikbaar
  • De laagste prijs garantie
  • Een showroom in Zeewolde
  • Een totaalpakket dat in één keer te bestellen is
  • Montagedienst om te helpen bij het installeren
  • Levering mogelijk in Nederland, België of Duitsland

Lees hier meer informatie over een tuinscherm:

Composiet tuinscherm proefstukje ontvangen?

Na het lezen van deze informatie nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Het is bij ons mogelijk om een gratis proefstukje te bestellen. Zo kun je zelf de kwaliteit en uitstraling van een kunststof schutting ervaren. En wat het precies betekent om het beste van het beste in huis te halen. In Nederland is het compleet gratis om een proefstukje te bestellen. Het is mogelijk om tot vier proefstukjes te bestellen. Wanneer je een proefstukje wilt bestellen in België en Duitsland, dan brengen wij alleen de pakketkosten van € 6,95 in rekening voor het aanvragen van maximaal vier proefstukjes. Op onze pagina waar de proefstukjes te bestellen zijn geven we meer informatie over de wijze van afrekenen. Bestellen van een proefstukje is geheel vrijblijvend en verplicht je tot niets. Jij wilt toch ook het beste van het beste in huis halen?

Over Henderson Creative Living

Service, kwaliteit en een scherpe prijs, dat is waar we bij Henderson Creative Living voor staan. Voor voordelige kunststof tuinschermen ben je bij ons aan het juiste adres. We helpen je ook graag op weg met het plaatsen van je composiet schutting. We begrijpen best dat je dit zelf wilt doen en wanneer je de bestelling hebt ontvangen, dat je niet kunt wachten om de tuinschermen te plaatsen.

Een composiet schutting nu kopen?

Kies je voor een composiet schutting van Henderson Creative Living dan haal je werkelijk kwaliteit in huis. En dat ook nog eens tegen een zeer scherpe prijs. We zijn exclusief importeur en distributeur voor heel Europa. Wij hanteren een laagste prijsgarantie zodat je zeker weet dat je niet te veel betaalt. Je kunt bij ons rekenen op een snelle levering en je kunt online veilig een bestelling plaatsen. Onze webshop is voorzien van het thuiswinkel keurmerk. Wil je meer weten over onze producten? Neem gerust contact met ons op of breng een bezoekje aan onze showroom.


Zijn er ook schuttingen van 2 meter hoog?

Ja, wij verkopen ook schuttingen van 2 meter hoog. Je kunt ze hier vinden. 

Kan ik een composiet tuinscherm zelf op maat maken?

De Henderson tuinschermen kunnen eenvoudig worden ingekort en wel als volgt: Op de plek waar moet worden ingekort, 1 plank aan de voor- en achterzijde losschroeven, de aluminium dwarsliggers met een fijne ijzerzaag doorzagen. Monteer de planken terug en jouw scherm is exact op maat. Als je de planken wilt doorzagen, kan dit met een houtzaag met fijne tanden. Voor het inkorten van onze modulaire tuinschermen wordt het gebruik van een afkortzaag geadviseerd. Ons Forte tuinscherm kan ook op maat worden gemaakt. 

Wat is het voordeel van een composiet schutting?

Onze composiet schuttingen hebben als voordeel dat het materiaal enorm onderhoudsvriendelijk is. Het is erg makkelijk met lakken, oliën en schuren. Daarnaast is het gemakkelijk schoon te maken en te houden. Ook heb je bij composiet geen last van splinters, wat bij een houten schutting wel zo is. Een composiet schutting is waterbestendig, rot- en schimmelvrij. 


Meer informatie over onze schuttingen: