Filteren
Selectie verfijnen

14 producten

Van hoog naar laag sorteren

14 producten

Van hoog naar laag sorteren

Met composiet schuttingplanken maak je het hekwerk in jouw achtertuin helemaal af. De composiet planken van Henderson Creative Living hebben een houtechte uitstraling dat niet van echt hout te onderscheiden is. Het materiaal bestaat deels uit kunststof en voor een ander deel uit gerecycled hardhoutvezels. Composiet schuttingplanken hebben talloze voordelen in vergelijking met houten varianten. Om te beginnen zijn composiet schuttingplanken veel duurzamer. Kunststof kan immers niet worden beïnvloed door vocht, vorst of ongedierte. Daarom is dit een ideaal materiaal voor schuttingplanken, aangezien deze planken dagelijks te maken krijgen met wisselende weersinvloeden.

Composiet planken zijn bovendien ongekend onderhoudsarm. Kunststof hoeft in tegenstelling tot hout nooit geverfd worden. Vanaf het eerste moment zijn de lagen bedekt met een houtechte laag die langdurig in topconditie blijft. Is het materiaal na verloop van tijd bedekt met viezigheid? Dan zijn de schuttingplanken makkelijk te reinigen met een hogedrukreiniger. Kies dus voor composiet schuttingplanken als je jarenlang wilt genieten van een fraaie en onderhoudsarme schutting.

Voordelig composiet schuttingplanken bestellen

Overigens ben je ook voor bijpassende schuttingpalen, bijpassende draadschermen en bevestigingsmateriaal aan het juiste adres bij Henderson Creative Living. Je hoeft dus niet verder te zoeken wanneer jij een kunststof schutting wilt plaatsen in jouw tuin. Wil je ervan verzekerd zijn de juiste keuze te maken qua bestelling? Neem dan gerust telefonisch contact op via (+31) 036 21 00 159 of stuur een e-mail naar info@henderson-living.com. Onze vriendelijke medewerkers helpen je graag.

Wil je liever eerst eigenhandig de hoge kwaliteit van onze composiet schuttingplanken ervaren? Bestel dan een proefstukje of bezoek dan onze showroom in Zeewolde om de topkwaliteit planken te zien én voelen. Op werkdagen ben je van harte welkom tussen 10.00 en 17.00 uur. Overigens staan kwaliteit, service en lage prijzen bij ons centraal. Daarom profiteer je bij ons altijd van snelle levering uit eigen voorraad én garanderen wij de laagste prijzen.