Showroom 2021 rabatdelen en koffie Showroom 2021 overzicht Co-extrusion terras showroom 2021

 

Bezichtiging of afhalen?

Wil je de Henderson composiet vlonderplanken of tuinschermen eerst in het echt bekijken voordat je bestelt, dan ben je van harte welkom in onze showroom in Zeewolde, op nog geen 15 minuten vanaf de A27 (afslag Zeewolde/Almere Haven) of vanaf de A28 (afslag Zeewolde/Harderwijk). 
 

 
In onze showroom kan je ons assortiment aan vlonderplanken, tuinschermen, rabatdelen en toebehoren bekijken en ervaren. Graag voorzien wij jou van een persoonlijk advies en een goede kop koffie. 

In sommige gevallen is het mogelijk om bij jou bezoek aan de showroom de producten gelijk mee te nemen. Of dit mogelijk is hangt af van de drukte, bezetting en actuele voorraad. Je kan hierover contact met ons opnemen via +31 (0) 36 2100159.
 
Corona
Vanaf woensdag 3 maart is de showroom op afspraak te bezoeken. Er kan telefonisch een afspraak gemaakt worden voor een bezoek van maximaal 30 minuten met een maximum van 2 personen. Vooraf kan er eventueel informatie per mail toegestuurd worden, zodat er vast een berekening en/of offerte opgesteld kan worden. Daarnaast het verzoek om goed voorbereid deze kant op te komen, de 30 minuten zijn namelijk zo voorbij! Het dragen van een mondkapje is verplicht tijdens het bezoek. 
 
Via de webshop kunnen er proefstukjes aangevraagd worden, zodat je op voorhand al een goed beeld krijgt van het materiaal. 
 
Het bezorgen van de bestelde materialen gebeurt nog steeds binnen de termijn van 8 tot 10 werkdagen, zowel in Nederland, België als Duitsland. Het afhalen van je bestelling bij ons in Zeewolde is ook mogelijk, wel op afspraak (2 werkdagen) en er zal vooraf besteld en betaald moeten zijn. Kom hiervoor met 2 personen, wij helpen namelijk niet met het inladen, dit voor jouw en onze veiligheid.