ONZE MONTAGEPARTNERS


Bij Exir zijn we gespecialiseerd in montage en installatie diensten voor Vlonders, Schuttingen en Rabatdelen.

Wij hebben een team van ervaren professionals die bekwaam zijn in alle aspecten van de installatie, van planning tot uitvoering. 

Wij werken in heel Nederland, België en de grens van Duitsland.

 

Tel:          0031 (0) 645 70 63 66
E-mail:    hello@exir.nl
Website: http://www.exir.nl
 
 

 

Voor de realisatie en montage van uw project kunt u gerust contact met ons opnemen, dan komt één van onze collega's bij u langs om u eventueel in uw aanvraag te begeleiden.

Wij werken in Noord en Midden-Nederland en zijn gevestigd te Hilversum.

 
Tel:          0031 (0) 685 34 86 14
E-mail:    henderson@bouwbedrijfvanemden.nl
 
 


Montagepartner worden?

Wil jij met jouw klus-, hoveniers-, timmer- of bestratingsbedrijf ook montagepartner worden van Henderson Creative Living? Wij werken uitsluitend met professionele bedrijven die net als ons kwaliteit en klantvriendelijkheid hoog in het vaandel hebben staan. Onze montagepartners zijn bekend met het werken met houtcomposiet en staan te trappelen om onze klant te voorzien van een onderhoudsvrije tuin of binnenvloer

Dus ben jij op zoek naar werk en wil je montagepartner worden? Neem dan contact met ons op via info@henderson-living.com of 036-2100 159.  Wij hebben klussen in heel Nederland en België en zijn altijd op zoek naar partijen die gespecialiseerd zijn in montage van houtcomposiet of binnenvoeren.