Montagepartners

Wil jij jouw klus laten uitvoeren door vakmensen? Neem dan contact op met één van onze montagepartners. Zij hebben ruime ervaring met onze materialen.

 

FON Bouw en Groen B.V.

E: contact@fonbouwengroen.nl
T: 036-2030840 (Ferry)
Werkgebied: Het team van FON Bouw en Groen B.V., onder leiding van Ferry, is gespecialiseerd in de montage van houtcomposiet tuinmaterialen. Naast de montage staan zij er ook voor open om jou volledig te ontzorgen door een compleet tuinontwerp te maken. Montageklussen voeren zij uit door heel Nederland.

 

De genoemde montagepartners zijn onafhankelijke bedrijven. Henderson Creative Living heeft goede ervaringen met deze partijen en beveelt hen van harte aan. Zij blijven echter zelf verantwoordelijk voor deugdelijke de montage volgens onze montagevoorschriften.

 

Ook montagepartner worden?

Wil jij met jouw klus-, hoveniers-, timmer- of bestratingsbedrijf ook montagepartner worden van Henderson Creative Living? Wij werken uitsluitend met professionele bedrijven die net als ons kwaliteit en klantvriendelijkheid hoog in het vaandel hebben staan. Onze montagepartners zijn bekend met het werken met houtcomposiet en staan te trappelen om onze klant te voorzien van een onderhoudsvrije tuin of binnenvloer

Dus ben jij op zoek naar werk en wil je montagepartner worden? Neem dan contact met ons op via info@henderson-living.com of 036-2100 159.  Wij hebben klussen in heel Nederland en België en zijn altijd op zoek naar partijen die gespecialiseerd zijn in montage van houtcomposiet of binnenvoeren.