Montagematerialen

Montagematerialen voor tuinschermen

14 producten

Van hoog naar laag sorteren

14 producten

Van hoog naar laag sorteren

Composiet schutting en tuinscherm accessoires

Je hebt gekozen voor een onderhoudsvriendelijke tuin. Met een composiet schutting of composiet vlonder behoort het jaarlijkse ritueel van schuren, lakken en schrobben tot het verleden. Dankzij de voordelen van houtcomposiet, dat bestaat uit een combinatie van gerecyclede FSC hardhoutvezels en hoogwaardig kunststof, blijven kleuren veel langer mooi en is het onderhoud zoveel makkelijker met de hogedrukreiniger.

Accessoires

Henderson voert in haar assortiment een ruim assortiment aan accessoires die het makkelijk maken een composiet schutting te plaatsen of de vlonderplanken te monteren. Op deze pagina vind je alle montagematerialen voor het plaatsen van je nieuwe composiet schutting.

Henderson biedt u gewoon de Laagste prijsgarantie!

Als exclusief importeur en distributeur voor Europa garandeert Henderson Creative Living BV de scherpste prijs. Je betaalt geen opslag van dure tussenschakels, je koopt direct bij de bron. Ook de grote productie zorgt voor een aantrekkelijk prijskaartje. Het product kan bogen op A-label+ kwaliteit. Henderson levert zowel aan professionals als aan particulieren, snel en direct aan huis. Veilig winkelen en indien gewenst producten retour sturen is mogelijk. Henderson biedt op de verschillende producten jarenlange garantie.