Antwoorden op de algemene vragen over Henderson vindt je hier.

Je koopt de producten rechtstreeks bij de Europese importeur. Er is dus geen tussenhandel, waardoor hoveniers, retailers, aannemers, grote bedrijven en ook particulieren profiteren van de laagste prijs van Nederland.
Neem in dat geval direct contact met ons op per mail info@henderson-living.com of telefonisch tussen 10:00 en 17:00 uur op 036 - 21 00 159. Bij Henderson zijn wij van mening dat je als klant nooit te veel moet betalen. Vind je een volkomen identiek product elders in Nederland tegen lagere prijs, dan bieden wij je dit product aan tegen dezelfde prijs. Showmodellen, restpartijen of beschadigde artikelen zijn uitgesloten van onze laagste prijsgarantie.
Je bent van harte welkom in onze showroom aan de Baardmeesweg 21 in Zeewolde (Nederland) om onze producten te ervaren. Ook kan je proefstukjes bestellen via de volgende link. Alleen de verzendkosten worden in rekening gebracht.
Bij Henderson draait alles om tevreden klanten. Klachten lossen wij dan ook graag samen met jou op. Heb je een klacht? Stuur dan een mail naar info@henderson-living.com of vul het contactformulier in, omschrijf je klacht zo duidelijk mogelijk. Wij zullen de klacht zo spoedig mogelijk beantwoorden en in behandeling nemen.
Is je bestelling afgeleverd maar incompleet? Alle bestellingen worden goed gecontroleerd voordat deze verzonden worden. Kleine producten worden doorgaans in het pakket “weggestopt” zodat dit bij het transport niet van de pallet kan vallen. Ook worden kleine meerdere producten soms gecombineerd in een omdoos. Daarom ook het verzoek eerst het gehele pakket goed te controleren en indien nodig af te stapelen. Mochten de missende producten niet te vinden zijn, neem dan telefonisch of per mail contact met ons op, zodat wij samen tot een passende oplossing kunnen komen.
Het antwoord hierop is: Ja! Dat is dus ook een van de redenen dat de vlonderplanken altijd met clips en schroeven worden gemonteerd (geleiding), er bij de Modulair tuinschermen aan beide zijden in het U-profiel van de tuinpaal ruimte over moet blijven, de overige tuinschermen niet koud op de grond gemonteerd worden en de rabatdelen niet strak tegen elkaar aan. Dit alles zodat de planken bij warm weer uit kunnen zetten en bij koud weer kunnen krimpen.
Alle prijzen in onze webshop zijn inclusief 21% BTW, zo kom je niet voor verrassingen te staan bij het afrekenen.
Wij hebben geen eigen montageservice. Al onze materialen zijn eenvoudig zelf te monteren met behulp van de bijbehorende montagehandleiding. Wil jij jouw klus laten uitvoeren door vakmensen? Neem dan contact op met één van onze montagepartners. Zij hebben ruime ervaring met onze materialen.
De mail wordt op werkdagen binnen 48 uur behandeld.