Goedkope schuttingen

Een goedkope schutting van Henderson Creative Living is niet alleen goed voor je portemonnee, maar is ook de perfecte aanvulling in jouw tuin. Voor een luxe schutting hoef je niet perse veel geld neer te leggen. De schuttingen van Henderson Creative Living zijn betaalbaar en hebben bovendien een zeer luxe uitstraling! Deze luxe uitstraling komt tot stand door het gebruik van composiet. Een composiet schutting is immers met uitstek als beste bestendig tegen alle weersomstandigheden en blijft hierdoor jarenlang mooi. Bovendien zijn de tuinschermen van Henderson Creative Living niet alleen goedkoop, maar ook zeer onderhoudsvriendelijk. Onze tuinschermen gaan minstens 10 jaar mee en hebben in deze 10 jaar geen onderhoud nodig!

 

14 producten

Van hoog naar laag sorteren

14 producten

Van hoog naar laag sorteren

Goedkope schutting kopen?

De goedkope tuinafscheidingen van Henderson Creative Living zijn in talloze opties te bestellen. Zodoende kan jij zelf de afmetingen en de kleur van de composiet planken bepalen. Ben je geïnteresseerd geraakt in de goedkope schuttingen van Henderson Creative Living? Neem dan eens een kijkje op onze website! Waan je in een wereld van diverse schuttingen, tuinpalen, vlonderplanken en rabatdelen. Indien je de opties graag in het echt wilt bekijken nodigen wij jou van harte uit in onze showroom in Zeewolde.

Voordelen van een composiet schutting

We hebben het zojuist al aangekaart, maar een tuinscherm hoeft niet veel te kosten om een exclusieve uitstraling in je tuin te creëren. Je creëert deze uitstraling vanzelf indien jij kiest voor een tuinscherm gemaakt van de juiste materialen. Composiet is één van deze materialen. Het gebruik van composiet brengt namelijk diverse voordelen met zich mee. Zodoende staat het gebruik van composiet gelijk aan een onderhoudsvrije schutting. Je hoeft de schutting nooit te lakken, te oliën of te schuren. Indien hij iets vuil is geworden kan je hem eenvoudig reinigen met een hogedrukspuit. Een goede reinigingsbeurt en de schutting is zo goed als nieuw!

De goedkope tuinschermen van Henderson Creative Living gaan minstens 10 jaar mee. 10 jaar lang kan jij genieten van een onderhoudsvrije schutting die altijd haar luxe uitstraling behoudt. Onze goedkope tuinschermen zijn immers waterbestendig waardoor zij tevens rot- en schimmelvrij zijn!

Een goedkope schutting wordt vaak geassocieerd met een slechte afwerking en vele (hout)splinters. Niets is minder waar bij een goedkope schutting van Henderson Creative Living. Onze composiet schuttingen zijn namelijk gemaakt van een combinatie van gerecyclede hardhoutvezels en hoogwaardig HDPE kunststof. Deze juiste combinatie en een gladde afwerking van de schutting zorgt voor zeer gladde planken—ofwel, nooit meer splinters in je handen!

Verschillende mogelijkheden goedkope schutting

Binnen ons assortiment zijn er diverse goedkope tuinafscheidingen te bestellen. Zodoende zijn onze tuinafscheidingen in diverse kleuren en afmetingen te bestellen. Kies bijvoorbeeld voor een antraciet tuinafscheiding. Heb je liever een lichtere kleur in jouw tuin maar wil je toch binnen de grijze tinten blijven? Bekijk dan eens één van onze ‘stone grey’ schuttingen!

Alle goedkope schuttingen van Henderson Creative Living zijn zeer eenvoudig te installeren. De composiet schutting wordt met RVS schroeven gemonteerd op stevige geanodiseerde aluminium dwarsbalken. Deze combinatie van composiet en aluminium creëren een luxe uitstraling in je tuin.

Indien je niet van pottenkijkers houdt in je tuin, kan jij bij Henderson Creative Living ook goedkope schuttingen met een hoogte van 200 centimeter bestellen. Bij de meeste partijen zijn er slechts schuttingen tot 180 centimeter te verkrijgen. Wij bij Henderson Creative Living willen jou echter graag dat extra beetje privacy aanbieden. Bekijk snel op onze website alle mogelijkheden!

Goedkope schutting proefstukje ontvangen?

Wil jij liever niet veel geld uitgeven aan een schutting, maar wil je wel een exclusieve uitstraling in de tuin? Dan zijn de goedkope tuinafscheidingen van Henderson Creative Living perfect voor jou! Houd jij daarbij veel van privacy? Bekijk dan eens ons ruime assortiment 200 centimeter schuttingen.

Wil je graag weten wat jij in de tuin haalt voordat je een bestelling plaatst? Dat begrijpen wij heel goed en hebben hier zelfs een oplossing voor! Op onze website kan je namelijk een gratis proefstukje bestellen. Jij krijgt dan een klein deel van de, door jou uitgekozen, goedkope schutting thuis toegestuurd. Je kunt deze rustig bekijken voordat je overgaat op een bestelling. Deze aanvraag is uiteraard geheel vrijblijvend en verplicht je tot niets.

Indien je liever de gehele tuinafscheiding met jouw eigen ogen bekijkt, nodigen wij jou graag uit in onze showroom in Zeewolde. Onze showroom is van 10:00 tot 17:00 uur op werkdagen geopend. Om er echter zeker van te zijn dat één van onze medewerkers voor jou klaar staat, willen wij je vragen om eerst contact op te nemen. Jij kunt ons hiervoor telefonisch bereiken door te bellen naar 036 – 21 00 159 of door een mail te sturen naar info@henderson-living.com. Tot snel!

Over Henderson Creative Living

Je kiest voor Henderson Creative Living wanneer jij op zoek bent naar het beste van het beste. Onze composiet schuttingen zijn geheel onderhoudsvrij en blijven tot 10 jaar lang haar exclusieve uitstraling behouden. Bovendien ben jij bij Henderson Creative Living gegarandeerd van een lage prijs, snelle levering en veilige betaling. Wij leveren onze composiet schuttingen uitsluitend in Nederland, België (Vlaanderen) en Duitsland. Woon je buiten dit gebied, maar ben je wel geïnteresseerd in onze tuinafscheidingen? Kom dan langs bij onze showroom in Zeewolde. Wij helpen jou graag verder!