FUN-Deck vlonderplanken

De meest kleurvaste serie houtcomposiet uit het assortiment van Henderson Creative Living, leverbaar in verschillende kleuren. Deze prachtige composiet materialen zijn voorzien van een extra beschermende Ultrashield® co-extrusion laag. De producten uit de FUN-Deck serie gaan daardoor nog langer mee en zijn 100% kleurvast.

35 producten

Van hoog naar laag sorteren

35 producten

Van hoog naar laag sorteren

FUN-Deck Vlonderplanken

Bij Henderson Creative Living vindt je de terrasplanken van FUN-Deck in prachtige verschillende kleuren met een co-extrusion beschermende laag. De ene zijde van de planken is voorzien van een houtnerf structuur, dit is de meest natuurgetrouwe zijde van de vlonderplank. De andere zijde van de plank is geborsteld en geeft een modernere uitstraling. De FUN-Deck vlonderplanken zijn voorzien van Ultrashield® technologie. Dit is een beschermende laag die geen houtaandeel bevat. Deze zuivere PE-laag heeft als voordeel dat er geen verkleuring optreed als gevolg van UV-straling. Uiteraard krijgen vuil en vlekken geen kans of laten deze blijvende herinneringen achter én zijn de planken splintervrij.

FUN-Deck Tegels

Ben jij op zoek naar snel te monteren vloerafwerking voor jouw terras, balkon of boot? Kies dan voor de FUN-Deck tegels van Henderson Creative Living. De tegels zijn leverbaar in de afmeting van 30x90x2,2 centimeter en zijn zeer eenvoudig en snel te monteren met behulp van het handige kliksysteem. De tegels zijn daarnaast voorzien van een extra beschermde co-extrusion laag die verkleuring van de tegels voorkomt. Voor de montage van deze tegels heb je zelfs geen gereedschap nodig. Op een vlakke ondergrond worden de tegels aan elkaar verbonden door het handige klik-systeem. De houtcomposiet planken zijn stevig gemonteerd op een kunststof basis, dat functioneert als drainagerooster. Belangrijk voor een correcte montage van deze FUN-tiles is een stabiele ondergrond. Monteren direct op het zand of gras is niet mogelijk.

FUN-Deck; Topkwaliteit met de Laagste Prijsgarantie

Wanneer je kiest voor de aanschaf van FUN-Deck producten, kan je bij Henderson Creative Living rekenen op de scherpste prijs van Nederland. Wij leveren de materialen uit eigen voorraad en hebben deze dan ook snel bij jou afgeleverd. Binnen 2 weken kan jij genieten van een nieuw terras.

Bij het bestellen van vlonderplanken dien je rekening te houden met ongeveer 5% zaagverlies.