Articlenumber: TPALUA300
vat included

Luxe antraciet gepoedercoate aluminium tuinpaal van 300 cm met binnenin een duurzame cypresse houten kern. Duurzaam, ijzersterk en zeer geschikt voor een rotsvaste bevestiging van de tuinschermen en tuindeuren. De tuinpaal wordt compleet geleverd inclusief afdekkapjes aan beide zijden.

 

2130 Op voorraad Delivery: 8-10 werkdagen Afhalen: Op afspraak vanaf 2 werkdagen na ontvangst factuur Retourneren: Binnen 30 dagen na levering
Beschrijving

Luxe antraciet gepoedercoate aluminium tuinpaal met binnen een duurzame cypresse houten kern. Cypresse hout is zeer taai hout en dus uiterst duurzaam, ijzersterk en zeer geschikt voor een rotsvaste bevestiging van de Henderson tuinschermen en tuindeuren. Deze tuinpaal is 300 cm lang en daardoor ook geschikt voor 200 cm hoge tuinschermen. Ook geschikt voor een extra stevige bevestiging van tuinschermen van 180 cm hoog.

Door de houten kern kunnen ophangbeugels stevig in de paal worden geschroefd. De uitstraling van de aluminium tuinpalen zorgt voor een strakke, moderne tuin. Daarnaast zijn de aluminium palen zeer goed te combineren met bijna alle composiet tuinschermen en tuindeuren.

 

LET OP:

  • Deze tuinpaal is helaas niet beschikbaar voor de losse verkoop en is dus enkel te verkrijgen in combinatie met tuinschermen. 

Meer informatie

Specificaties

Materiaal: Aluminium en cypresse hout
Kleur: Antraciet gecoat
Afmeting: 300 x 7 x 7 cm
Afwerking: 2 gladde zijden, 2 zijden met groef
Gewicht: 9,5 Kg

 

Onderhoud, Keurmerken & Garantie

√ Onderhoudsvriendelijk √ ISO 14000 | ISO 9000 (A-label)
√ Nooit meer schilderen √ CE Europees gekeurd
√ Rot- en schimmelvrij √ FSC gekeurd
√ Te reinigen met hogedrukspuit √ Verwachte levensduur: 25 jaar