Articlenumber: PV400
vat included

filoform

Paal-vast van Filoform is een expanderde bevestigingsmiddel voor het plaatsen van onder andere tuinpalen. De montage van de tuinpalen hiermee is zeer eenvoudig en snel geregeld.

Per tuinpaal is er 1 pak aan Paal-vast vulmiddel benodigd.

102 Op voorraad Delivery: 2-3 werkdagen Afhalen: Op afspraak vanaf 2 werkdagen na ontvangst factuur Retourneren: Binnen 30 dagen na levering
Beschrijving

Paal-vast van Filoform is zeer geschikt voor het vastzetten van (tuin)palen in de grond en kan gebruikt worden voor alle materiaalsoorten. Zo kan je het gebruiken voor onder andere composiet, aluminium, houten en metalen palen. Paal-vast is lichter en handzamer dan de zware zakken snelbeton. Ook is het materiaal zeer sterk, duurzaam en beschermd het palen tegen houtrot.

Enkele voorbeelden waarvoor Paal-vast gebruikt kan worden:

  • Tuinpalen voor schuttingen en hekwerken
  • Toegangspoorten
  • Vlaggenmasten
  • Sportpalen (denk aan basketbal, volleybal, tennis)
  • Brievenbussen
  • Tuinverlichting

Paal-vast van Filoform is een bijzondere innovatie met veel voordelen ten opzichte van beton voor het vastzetten van (tuin)palen. Na het goed mengen van de verpakking (twee componenten) expandeert het vulmiddel tot wel 10 keer in volume en is deze binnen 15 tot 30 minuten volledig uitgehardt tot een extreem sterk en duurzaam materiaal, waarna je direct kan beginnen met het monteren van je schutting.

Paal-vast heeft een betere aanhechting dan (snel)beton en vergroot het volume waar de paal mee wordt vastgezet in de grond. Dit zorgt voor een stevige verankering.

1 doos van 400 gram is ter vervanging van zak beton van 10kg.