Articlenumber: DHZB
vat included

Een zeer luxe Modulair composiet tuinscherm van Henderson. Dit tuinscherm bestaat uit 9 composiet planken met messing en groef en deze hebben een dikte van maar liefst 21 millimeter. Een groot voordeel van dit tuinscherm is dat hierbij geen doorkijk mogelijk is en zo dus zorgt voor volledige privacy. De montage van dit tuinscherm is vrij eenvoudig met de bijbehorende aluminium tuinpalen (extra accessoire).

Let op: De eerste afbeelding kan een iets vertekend beeld geven. De planken hebben allemaal een egale tint. Vraag eventueel een proefstukje aan.

396 Op voorraad Delivery: 8-10 werkdagen Afhalen: Op afspraak vanaf 2 werkdagen na ontvangst factuur Retourneren: Binnen 30 dagen na levering
Beschrijving

Een zeer luxe Modulair composiet tuinscherm van Henderson. Het tuinscherm bestaat uit 9 houtcomposiet delen (messing/groef) met een dikte van maar liefst 21 millimeter.

Een groot voordeel van dit tuinscherm is dat er geen doorkijk mogelijk is en het zo dus volledige privacy biedt. De montage van het Modulair tuinscherm is zeer eenvoudig met de speciale aluminium tuinpalen met U-profiel. Het geheel is duurzaam en onderhoudsvrij, zo hoef je nooit meer te schilderen!

 

Let op: Standaard worden deze tuinschermen geleverd exclusief Solar LED stripverlichting en exclusief tuinpalen. 

 

De Modulair tuinschermen van Henderson zijn zeer eenvoudig en snel te monteren en op maat te maken.

In verband met de windgevoeligheid van het Modulair tuinscherm is het niet aan te raden deze op dakterrassen of een balkon te plaatsen. Montage zal moeten gebeuren met palen die een lengte van minimaal 270 centimeter hebben.

 
Meer informatie

Specificaties

Materiaal: Composiet
Kleur: Bankirai
Kleur U-profiel: Zilver/Aluminium
Afmeting: 180 x 180 cm
Afmeting schuttingplanken: 183 x 20 x 2.1 cm
Dikte plank: 2,1 cm
Afwerking: Glad geborsteld
Aantal planken: 9 stuks
Gewicht: 50 Kg
Palen: Niet inclusief

 

Inhoud pakket:

9x Schuttingplank Modulair Bankirai
1x U-profiel Aluminium Modulair tuinscherm

 

Onderhoud, Keurmerken & Garantie

√ Onderhoudsvriendelijk √ ISO 14000 | ISO 9000 (A-label)
√ Nooit meer schilderen √ CE Europees gekeurd
√ Rot- en schimmelvrij √ FSC gekeurd
√ Te reinigen met hogedrukspuit √ Verwachte levensduur: 20 jaar