Een prachtige design schutting van Henderson Creative Living is een ware blikvanger in je tuin. Is jouw huidige schutting aan vervanging toe? Of ben je simpelweg geïnteresseerd in een nieuwe uitstraling van de tuin? Neem dan eens een kijkje naar de design schuttingen van Henderson Creative Living en laat je verassen!

 

19 producten

Van hoog naar laag sorteren

19 producten

Van hoog naar laag sorteren

Design schutting

De design tuinschermen van Henderson Creative Living zijn gemaakt van composiet. Indien je kiest voor een composiet schutting bent jij verzekerd van een schutting met uitstraling, stijl en luxe. Bovendien zijn de design tuinschermen van Henderson Creative Living rot- en schimmelvrij en zeer onderhoudsvriendelijk. Je kunt de design tuinscherm eenvoudig reinigen met een hogedrukspuit—vervolgens is hij zo goed als nieuw!

Design schutting proefstukje ontvangen?

Bent je geïnteresseerd geraakt in één van onze design tuinafscheidingen? Dan nodigen wij jou van harte uit in onze showroom in Zeewolde! Heb je geen tijd om bij ons langs te komen of is het net iets te ver weg? Dan kan jij bij ons op de website een gratis proefstukje bestellen. Op deze manier weet je precies wat de kwaliteit en de uitstraling van de design tuinafscheiding is voordat jij hem besteld. Je weet nu precies wat je te wachten staat! Deze aanvraag is geheel vrijblijvend en verplicht jou tot niets. Bestel vandaag nog een proefstukje van je favoriete design tuinafscheiding!

Over Henderson Creative Living

Henderson Creative Living is de importeur en distributeur van onderhoudsvrije composiet tuinmaterialen. Denk hierbij aan schuttingen, tuinpalen, vlonderplanken en rabatdelen. Wij maken geen gebruik van wederverkopers en zijn daarom in staat om de laagste prijzen te bieden. Bij Henderson Creative Living ben jij verzekerd van een lage prijs, snelle levering en een veilige betaling. Wij leveren onze schuttingen in Nederland, België (Vlaanderen) en Duitsland. Woon je buiten dit gebied? Dan bent jij natuurlijk vrij om de design schutting bij ons af te halen. Wij zien je graag tegemoet!