Henderson™ Hout-Composiet Vloeren

De originele look, de prestaties en de betrouwbaarheid die Henderson™ houtcomposiet terrasplanken, vlonderplanken, tuinschermen en schuttingen te bieden hebben. De immer populaire Henderson™ planken bieden grote verbeteringen zoals gepatenteerde verborgen bevestigingen.Voor duurzame schoonheid en zorgeloos onderhoudsvrij comfort is Henderson altijd een stap vooruit.

Henderson™ Sandex Technologie

De unieke Sandex composiet technologie van Henderson ™ is bestand tegen barre weersomstandigheden en zeer zware belastingen en behoud haar blijvende schoonheid en duurzaamheid terwijl de houtcomposiet planken de uitstraling bieden van houten planken wat iedereen prefereert. Alle Henderson™ planken zijn Anti-slip, splintervrij en veilig voor blote voeten..

Natuurlijk hoogwaardig

Henderson™ houtcomposiet terrasplanken, vlonderplanken, tuinschermen en schuttingen zijn vervaardigd uit een homogene combinatie van uitsluitend gerecycled hardhoutvezels** en zeer hoogwaardig HDPE (High Density Polyetheen) kunststof in vele natuurlijke kleuren en uitvoeringen. En net in dat unieke samenspel van natuur en technologie schuilt hun kracht. De voordelen en ongekende sterktes van beide materialen worden immers samengebundeld in deze hoogkwalitatieve planken. en zijn aan 2 zijden te gebruiken.

Duurzaam

Het natuurlijke aspect en het uitzicht van geborsteld hout gaan hand in hand met de robuuste en duurzame kwaliteiten van kunststof. Dat zorgt er meteen voor dat onze terrasplanken en schuttingen 100% waterbestendig zijn. En het vermijdt het beruchte splijtprobleem van gewone terrasplanken en schuttingen.

Veilig voor kindervoeten

Dankzij het duurzame houtcomposiet materiaal rotten of splinteren de planken niet. Het hele gezin kan er zonder zorgen blootsvoets over wandelen. Zo kan iedereen genieten van het aangename contactgevoel van uw splintervrije plankenvloer.Henderson™ is daarom ook perfect geschikt om uw terras en/of zwembad af te boorden. De geborstelde afwerking zorgt bovendien voor een perfecte slipweerstand.

Heerlijk onderhoudsarm genieten

Een warme zomerdag, een verfrissend avondbriesje? Geniet ervan. Uitgebreid. En zonder zorgen om het onderhoud van uw mooie terrasvloer. U hoeft niet meer langdurig te schrobben en te poetsen om uw plankenvloer schoon te maken na de winter. Het houtcomposiet materiaal is veel makkelijker te onderhouden omdat mos of schimmel het niet aantasten. Bovendien is het bestand tegen termieten en andere insecten. Zelfs een hogedrukreiniger is voor Henderson vloeren bij normaal gebruik geen probleem.

Gemakkelijke en snelle installatie

Henderson™ produkten kunt u eenvoudig zelf installeren zonder speciaal gereedschap. Via een ingenieus verborgen montage systeem van kunststof clips en roestvrij stalen schroeven worden de planken geschroefd in een dragende structuur van WPC onderbalken of houten balken waarop de terrasplanken rusten. Clips of schroeven zijn niet langer zichtbaar, wat meteen ook veiliger is voor de voeten.

Milieu

Bij Henderson Composiet hechten we bijzonder veel belang aan het milieu en is milieuvriendelijk en recyclerbaar. We maken onzeterrasplanken, vlonderplanken, tuinschermen en schuittingen immers met geselecteerde FSC hardhoutvezels. Hierdoor hoeft er geen tropisch hardhout gerooid te worden als u kiest voor Henderson™ terrasplanken, vlonderplanken, tuinschermen en schuttingen. Bovendien bevatten onze producten geen toxische stoffen. Het speciale composietmateriaal geeft ook een zeer hoge vermindering van de reflectiegeluiden. Het geluid van voetstappen klinkt veel aangenamer op een Henderson™ Composietvloer dankzij onze speciale innovatieve technologie. Bovendien zijn de Henderson Creative Living houtcomposiet producten millieukeur ISO 14000 gecertificeerd. Kwaliteitskeur ISO 9000 gecertificeerd en algeheel Europees CE-gekeurd.

Kort samengevat:

  • Onderhoudsvriendelijk: ja
  • Rot- en schimmelvrij: ja
  • Zeer duurzaam: ja
  • ISO 14000 gecertificeerd
  • Kwaliteitskeur ISO 9000 gecertificeerd
  • Europees CE gekeurd
  • FSC gekeurd
 

Een van onze High-Tech composiet produktielijnen:

Heb je een vraag? Aarzel niet contact op te nemen. Wij helpen je graag verder!.