ClickCease

Composiet onderbalken

Composiet onderbalken

Ben je bezig met een terras in de tuin en zoek je nog een stevige en onderhoudsarme onderbalk? Voor een terras met vlonders heb je uiteraard wel een goede onderconstructie nodig. Maak dan een keuze uit onze ruime collectie aan composiet onderbalken. Monteer ze aan de vlonderplanken van je terras, zodat je terras voldoende stevig is en je een vlakke ondergrond hebt. Zie je jezelf in de zomer al zitten op het terras? Heerlijk in de loungeset met een goed boek en een wijntje in de hand. Dankzij deze onderliggers heb je nog heel lang plezier van je houten terras of steiger.

Henderson Creative Living is al meer dan 15 jaar distribiteur en importeur van Europa

Bekijk de verschillende mogelijkheden in onze webshop en plaats vandaag nog een bestelling! Je kunt ook vrijblijvend een proefstukje aanvragen. Meer weten? Neem gerust contact met ons op!

Onderbalken van composiet

Als je een terras gaat of aanleggen heb je natuurlijk een stevige fundering nodig. Met onderbalken van composiet houd je de fundering van het terras of de steiger perfect op z’n plek. Hier worden de vlonderplanken immers weer bovenop gemonteerd! Doordat deze planken gemaakt zijn van 60% hardhoutvezels en 40% toxyvrije polymeren (kunststof), zijn ze onderhoudsvrij en zien ze er uit als een echte houten balk. Je wilt dat je terras nog jarenlang mooi blijft. Kies voor liggers van dit materiaal en je bent gegarandeerd van een lange levensduur! Dit materiaal is namelijk erg duurzaam. Maar er zijn meer redenen om te kiezen voor onderbalken van dit materiaal:

  • Geen rot en geen schimmel
  • Optimale weerstand tegen water
  • Weinig onderhoud
  • Makkelijk hanteerbaar en te installeren
  • Milieuvriendelijk en recyclebaar

Bestel onderbalken

Bestel de composiet onderbalken voor het terras of de vlonder in de webshop van Henderson Creative Living. Ze zijn eenvoudig op maat te zagen, waardoor je hem precies op maat kunt maken. Compleet passend bij jouw terras. Wil je meer weten over de montage? Bekijk de instructies op de website of neem contact met ons op. We helpen je graag verder.