ClickCease

Bezorgen

Wat is de verwachte levertijd bij bezorging?

Wij streven ernaar om uw bestelling binnen acht tot tien werkdagen te laten bezorgen. In de praktijk wordt uw bestelling vaak al binnen enkele werkdagen afgeleverd. De exacte levertijd is afhankelijk van de bezorgroutes en drukte. Voordat de levering plaatsvindt wordt er altijd telefonisch contact met u opgenomen.

 

Hoe ziet het bezorgproces eruit?

Nadat uw bestelling bij ons is geplaatst wordt uw order in ons systeem verwerkt. Op dat moment ontvangt u per e-mail uw factuur en zetten wij de producten klaar voor transport. Binnen zes werkdagen wordt er telefonisch contact met u opgenomen voor het maken van een bezorgafspraak. Op dat moment kunt u ook eventuele instructies of afspraken kortsluiten. Houd er rekening mee dat de transporteur een indicatief tijdslot met u overeenkomt. De exacte levertijd is o.a. afhankelijk van de verkeersdrukte. Zorg ervoor dat u de levering direct na ontvangst controleert en eventuele beschadigingen of gebreken binnen 48 uur per e-mail bij ons meldt via info@henderson-living.com. Neem in de e-mail ook foto’s van de schade en uw ordernummer op.

 

Op welke dagen wordt er bezorgd?

De leveringen vinden plaats op werkdagen tussen 08:00 en 18:00 uur. 

 

Waar wordt de bestelling afgeleverd?

De materialen worden voor de deur, op de stoep, afgeleverd. U zult er zelf voor moeten zorgen dat de materialen naar binnen of naar de tuin worden gebracht. 

 

Wordt er geleverd op campings, vakantieparken etc.?

Wij leveren de artikelen tot aan de ingang. Vrachtauto’s van onze transporteurs rijden onder geen enkel beding de genoemde terreinen op. 

 

Meer vragen over uw levering?

Heeft op de zesde werkdag na ontvangst van uw factuur nog geen telefoontje ontvangen van het transportbedrijf of heeft u een andere vraag over uw levering? Neem dan contact met ons op via 036 – 21 00 159. Op werkdagen zijn wij tussen 10.00 en 17.00 uur telefonisch bereikbaar.