ClickCease

Kunststof composiet tuinpalen

Tuinpalen moeten van goede kwaliteit zijn; meestal worden ze gebruikt om stevigheid te bieden aan een constructie in de open lucht, bijvoorbeeld palen voor de schutting of palen onder een terras. In beide gevallen komen ze in aanraking met de weerselementen, met vocht en soms ook met ongedierte. Hoe voorkomt u nu dat uw prachtige schutting of terrasvlonder ongemerkt wegrot?

Henderson helpt u hier graag mee. Bij ons kunt u namelijk terecht voor composiet en/of hoogwaardige Aluminium palen. Henderson Composiet palen zijn gemaakt van een combinatie van hardhouten vezels en hoogwaardig kunststof. Hierdoor komen een natuurlijke uitstraling en een ongekende duurzaamheid samen. Ideaal voor in de tuin, want er zijn geen externe invloeden die de kwaliteit van deze tuinpalen op een negatieve manier kan beïnvloeden. 

Kunststof composiet tuinpalen garanderen duurzaamheid

Ben je voor een bepaalde reden op zoek naar kunststof composiet tuinpalen? Misschien is de tuin allang niet meer die lap grond die achter je huis ligt. In het voorjaar begon het buiten zijn eerst met langdurig vegen, schrobben, verven, de hogedrukreiniger aan. Wij weten een betere tijdsbesteding! Een tuin waarin je geen kostbare tijd verliest aan onnodig onderhoud. Nee, Henderson Creative Living wil je optimaal laten genieten én ontspannen. Composiet in allerlei elementen in je tuin helpt hierbij. Dit materiaal is onderhoudsarm, weersbestendig en heeft dezelfde uitstraling als hout.

Henderson Creative Living is hét adres voor composiet tuinpalen en nog veel meer

Bestel één van de tuinpalen uit de collectie! Wil je meer weten? Neem gerust contact op of breng een bezoekje aan de showroom in Zeewolde. Wij voorzien je graag van deskundig advies!

Composiet versus kunststof tuinpalen

Veel mensen zijn zich niet bewust van het feit dat er een groot verschil is tussen composiet en kunststof tuinpalen. Er is namelijk wel degelijk een verschil tussen deze twee materialen. Composiet is samengesteld uit kunststof en hout: 60% hardhoutvezels en 40% toxyvrije polymeren (kunststof). Hierdoor hoef je niet te kiezen uit twee werelden, maar kun je kiezen voor een combinatie van kunststof en hout. Deze combinatie van materialen brengt vele voordelen met zich mee!

Voor extra stevigheid

Het lijkt een simpele gedachte, maar het vereist toch aandacht. Composiet tuinpalen zijn echt niet zomaar een sluitpost in de inrichting van je tuin. Ze bieden stevigheid aan de schutting of funderen het terras. Elementen in je tuin waar je helemaal geen risico mee wilt nemen, mocht er eens een fikse storm doorheen razen. Het zijn ook juist palen die het meest te verduren krijgen. Vocht, de invloeden van ongedierte, noem maar op. Dan wil je kunnen rekenen op een toepassing waar je geen omkijken naar hebt. Waar je blind op kan vertrouwen.

Van de beste kwaliteit

Je wil er op een dag niet achter komen dat je schutting of vlonder aan het wegrotten is. Tuinpalen van 40% kunststof zijn een uitkomst. Ze zijn opgebouwd uit hardhouten vezels en de beste kwaliteit kunststof. Het mooie is dat ze er uit zien als echt hout. Dit product biedt echter meer duurzaamheid en minder inspanningen om te onderhouden. Je hoeft ook niet te vrezen dat dit je een flinke duit gaat kosten. Henderson Creative Living heeft veel onnodige kosten weggecijferd. Zo werken wij niet met een opslag maar leveren rechtstreeks vanaf de fabrikant. Dit voordeel berekenen we graag aan je door. Omdat we uitstekende ervaringen hebben met onze leverancier, durven we ook langdurig garantie te geven op je aankoop.

Garant voor jarenlang plezier

Deze tuinpalen kennen een hoop voordelen ten opzichte van de standaard tuinpalen:

  • Onderhoudsvriendelijkheid;
  • Geen last van splinters;
  • Gemakkelijke installatie;
  • Natuurlijke uitstraling van hout;
  • Waterbestendig;
  • Rot- en schimmelvrij en kleurecht;
  • Recyclebaar en milieuvriendelijk;
  • Duurzaam.
Al onze decoratieve producten zijn van de allerhoogste A-kwaliteit

Bestel tuinpalen!

Kortom: je geniet van vele voordelen wanneer je kiest voor tuinpalen van kunststof / composiet. Plaats vandaag nog een bestelling in de webshop en kies voor extra stevigheid van de schutting of het terras. Op deze palen kun je blind vertrouwen. Je kunt ons uitgebreide assortiment altijd bekijken in onze grote showroom in Zeewolde. Daar voorzien we je ook graag van het deskundige advies dat je nodig hebt. Heb je een vraag? Bel gewoon even of vul het contactformulier in! Onze professionele medewerkers staan je graag te woord.