Henderson Creative Living B.V. is importeur en distributeur van onderhoudsvrij composiet tuinmaterialen, zoals schuttingen, tuinpalen, vlonderplanken en rabatdelen. Wij verkopen onze producten aan groothandels, hoveniers, aannemers en sinds kort ook aan particulieren. Wij hebben jarenlange ervaring in onze branche en voorzien jou graag van persoonlijk advies. Je kan hiervoor terecht in onze showroom in Zeewolde of je kunt via mail of telefoon contact met ons opnemen. Omdat er geen tussenhandel is profiteer je altijd van de laagste prijs. Onze producten zijn van de hoogste kwaliteit en daarom bieden wij tot 15 jaar garantie op rot- en schimmelvorming.

Klanttevredenheid hebben wij hoog in het vaandel staan. De mening van onze klanten delen wij graag met jou. Je leest de ervaring van honderden klanten die je voor gingen op de website van de Feedback Company.

Als je via onze website een bestelling plaatst kan deze worden afgehaald in ons magazijn in Zeewolde, maar uiteraard kunnen de producten ook bij jou worden bezorgd. Dat kan in Nederland, België (Vlaanderen) en Duitsland (grensgebied met Nederland).

Wij hopen dat je zal genieten van onze producten.