Eettafels

Ben je op zoek naar een mooi nieuwe eettafel? Bij Henderson Creative Living ben je aan het goede adres. Wij bieden aantal populaire modellen aan tegen de laagste prijs van Nederland. De tafels kunnen worden afgehaald in Zeewolde of (tegen meerprijs) worden bezorgd in heel Nederland en in Vlaanderen. De voorraad is beperkt, dus bestel snel de eettafel die bij je past.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Tafels tegen lage prijzen

Wij bieden eettafels tegen de allerlaagste prijs van Nederland. Bladen van mdf, eikenhout of marmer in allerlei verschillende formaten. Rond, ovaal of rechthoekig, bij ons vind je wat je zoekt. 

 

Tafelpoten

Onze eikenhouten tafelbladen kunnen ook worden geleverd met prachtige metalen poten. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende vormen, zoals kruispoten, U-poten en X-poten, maar ook in de verschillende formaten. De meeste poten zijn leverbaar met een breedte van 8 cm en 10 cm. Onze tulip eettafels worden geleverd met metalen en polyester voet. Deze zijn uitgevoerd in hoogglans wit. 

 

Marmer

Een aantal van onze tafels is voorzien van een rond of ovaal blad van carrara marmer. Marmer is een natuurproduct en daarom ziet ieder blad er weer anders uit. Houd er wel rekening mee dat marmer gevoelig is voor vlekken. De bladen zijn weliswaar behandeld, maar toch is een onderhoudsmiddel aan te bevelen om het blad lang goed te houden. Maar het is wel prachtig!