ClickCease

Schutting en Tuinscherm accessoires


Composiet schutting en tuinscherm accessoires

Je hebt gekozen voor een onderhoudsvriendelijke tuin. Met een composiet schutting of composiet vlonder behoort het jaarlijkse ritueel van lakken en schrobben tot het verleden. Dankzij de voordelen van houtcomposiet, dat bestaat uit een combinatie van gerecyclede FSC hardhoutvezels en hoogwaardig kunststof, blijven kleuren veel langer mooi en is het onderhoud zoveel makkelijker met de hogedrukreiniger. De producten van TimberLane voldoen aan de hoogste standaard en is ISO 14000 gecertificeerd. 

Accessoires

Henderson voert in haar assortiment een keur aan accessoires die het makkelijk maken een composiet schutting te plaatsen of de vloerplanken te monteren. Op deze pagina vind je ophangbeugels, losse composiet schuttingplanken, stootlijsten, dwarsbalken, afdeklijsten en afdekkapjes. 

Henderson biedt u gewoon de Laagste prijsgarantie!

Als exclusief importeur en distributeur voor Europa garandeert Henderson Creative Living de scherpste prijs. Je betaalt geen opslag van dure tussenschakels, je koopt direct bij de bron. Ook de grote productie zorgt voor een aantrekkelijk prijskaartje. Het product kan bogen op A-label+ kwaliteit. Henderson levert zowel aan professionals als aan particulieren, snel en direct aan huis. Veilig winkelen en indien gewenst producten retour sturen is mogelijk. Henderson biedt op de verschillende producten jarenlange garantie.