ClickCease

Composiet kunststof tuinschermen

Ben je op zoek naar een schutting of een tuindeur van composiet? Die oude schutting in je achtertuin is eigenlijk al een tijdje het aanzien niet meer waard. Nu kan je twee dingen doen: 1) naar de bouwmarkt voor een pot verf, of 2) ons assortiment eens bekijken. Composiet tuinschermen kan je in elk jaargetijde neerzetten. Je ontdoet jezelf van eindeloos onderhoud. Daar heb je immers totaal geen zin in. Henderson Creative Living zorgt ervoor dat je van een onderhoudsarme tuin kan genieten, inclusief deze kunststof schuttingen. Bestellen doe je bij Henderson Creative Living.

Een onderhoudsvriendelijke tuin. Het hele jaar door!

Wil je meteen een bestelling plaatsen of wil je eerst meer informatie inwinnen? Dat kan natuurlijk! Neem contact met ons op voor een proefstukje. Dan kan je alvast eens kijken wat je in de tuin haalt. We helpen je graag verder.

Verschil tussen composiet en kunststof tuinschermen

Veel mensen halen composiet en kunststof door elkaar. Echter, er is wel een duidelijk verschil tussen deze twee materialen. Composiet bestaat voor 60% uit houtvezels en voor 40% uit kunststofvezels. Hierdoor geniet je met composiet van de voordelen van hout én van kunststof. Combineer het beste van twee werelden! Daarnaast is een composiet schutting ook goedkoper, doordat houtvezels goedkoper zijn dan kunststof vezels. Maar dat is nog niet alles! Een hek van composiet ziet er ook beter uit dan een hek dat compleet van kunststof gemaakt is. Die ziet er al gauw plastic uit.

Gemakkelijk te plaatsen

De composiet planken waarvan de kunststof tuinschermen zijn gemaakt kan je heel makkelijk plaatsen. Het heeft dezelfde natuurlijk uitstraling als hout en dat is precies wat je wilt in de tuin. Met een inzichtelijk montagesysteem heb je zo een ideale afscherming van je tuin staan. Je privacy is gegarandeerd. Wat we ook garanderen is de beste prijs voor de hoogste kwaliteit. Onze producent staat namelijk in voor een positieve ervaring. Niet voor niets zijn de producten van een ISO 14000 certificaat voorzien. Hierdoor kunnen wij een langdurige garantie bieden. Je hebt nog jarenlang plezier van de schutting!

Veel gemak

Composiet/kunststof schuttingen of tuinschermen brengen vele voordelen met zich mee in vergelijking met een houten schutting. Deze voordelen hebben we voor je op een rij gezet. Doe er je voordeel mee:

 • Onderhoudsvriendelijk. Je hoeft hem niet te lakken! Schoonmaken voldoet.
 • Geen last van splinters. Hier heb je met een houten schutting wel last van. Splinters in je handen zijn verleden tijd.
 • Gemakkelijk te installeren
 • Het heeft de natuurlijke uitstraling van hout
 • Waterbestendig
 • Rot- en schimmelvrij en kleurecht
 • Recyclebaar en milieuvriendelijk
 • Duurzaam. Hij gaat minstens 10 jaar mee. Compleet zonder onderhoud!

Meer dan 15 jaar

Onze producten voldoen te allen tijde aan den hoogst gecertificeerde kwaliteitsnormen. Kies voor een tuinscherm van Henderson Creative Living en geniet van:

 • Laagste prijs garantie
 • Grote voorraad
 • Showroom in Zeewolde
 • Levering in Nederland, België én Duitsland
 • Montagedienst
 • Het totale pakket in één keer bestellen
Henderson Creative Living biedt alles op het gebied van comfort en gemak, ongeacht de seizoenen

Bestel een tuinscherm bij Henderson Creative Living

Ben je overtuigd van de voordelen en wil je deze zelf ervaren? Plaats dan een bestelling in de webshop. Als je het niet helemaal zeker weet kun je altijd een proefstukje bij ons bestellen. Zodoende weet je zeker dat je de juiste keuze maakt en dat het tuinscherm voldoet aan je wensen! Meer weten? Neem gerust eens contact met ons op of kom langs in onze grote showroom in Zeewolde. We helpen je graag verder. Misschien is jouw tuin binnenkort wel afgeschermd door de stijlvolle en kwalitatieve schermen uit onze collectie.