Bezorgkosten

 • Verzendkosten voor pakketpost tot 30 kg binnen Nederland bedragen 6,95.
 • Bezorgkosten voor overige zendingen binnen Nederland bedragen € 80,00.
 • Voor bezorging in Vlaanderen (België) geldt een toeslag van € 65,00 bovenop de genoemde tarieven van Nederland.
 • Bezorgen in Wallonië (België) is helaas niet mogelijk. 
 • Bezorgen in Duitsland is alleen mogelijk in het grensgebied met Nederland.
 • Bezorgkosten naar de Waddeneilanden op aanvraag.
 • Tuinproducten die met 'groot transport' worden geleverd, zoals vlonders, schuttingen en rabatdelen, worden doorgaans voor de deur, op de stoep afgeleverd. Dit is ter plaatse afhankelijk van de bereikbaarheid van de kooiaap. Je dient er zelf voor te zorgen dat de materialen naar binnen of naar de tuin worden gebracht.
  Bij vakantie-, bungalow- en recreatieparken worden de materialen bij de receptie, voor de slagboom, op een bereikbare plaats afgeleverd. Meubelproducten zoals stoelen en tafels, worden geleverd tot over de eerste drempel van je voordeur. De chauffeur is alleen, maar met voldoende hulp probeert hij je zeker verder te helpen.
  Helaas kunnen wij geen aansprakelijkheid aanvaarden voor eventuele schades die ontstaan bij het naar binnen brengen van deze producten.Materialen worden voor de deur, op de stoep afgeleverd. Bij vakantie-, bungalow- en recreatieparken worden de materialen bij de receptie, voor de slagboom, op een bereikbare plaats afgeleverd. 
 • Heb je schade geconstateerd bij aflevering dan dien je dit binnen 48 uur na ontvangst te melden via een email naar info@henderson-living.com. Zorg hierbij voor duidelijke foto’s en vermeld jouw bestelnummer.

 

Levertijden

 • Bij bezorging: Wij streven ernaar om alle producten zoveel mogelijk binnen 8-10 werkdagen te laten bezorgen. In de praktijk kan dit vaak al binnen enkele dagen, dit is mede afhankelijk van de geplande routes en de drukte.   
 • Bij afhalen: Kan binnen 2 werkdagen na ontvangst factuur.

 

Retourneren

Kan ik mijn volledige bestelling retourneren?

Binnen 14 dagen na levering kan je zonder opgaaf van reden jouw bestelling retourneren. Alle producten dienen in ongebruikte staat afgeleverd te worden in ons magazijn aan de Baardmeesweg 21a in Zeewolde.

Kan ik overgebleven materialen retourneren?

Dit is mogelijk binnen 30 dagen na ontvangst van de goederen. Je kan hiervoor via info@henderson-living.com onder vermelding van jouw bestelnummer een afspraak inplannen. De materialen dien je zelf schoon, onbeschadigd en voor zover mogelijk in de originele verpakking, af te leveren bij ons magazijn aan de Baardmeesweg 21a in Zeewolde. Wij rekenen hiervoor 20% handelingskosten.

Bij het retourneren van losse materialen behorende bij ALL-IN pakketten en/of vierkante meter (m2) pakketten worden 35% handelingskosten in rekening gebracht, op basis op de verkoopprijs van de losse materialen. Bij doosjes met T-clips wordt 50% in rekening gebracht.

Worden de transportkosten vergoed als ik goederen retourneer?

Nee, helaas worden de transportkosten naar het bezorgadres en eventuele transportkosten voor de retourzending niet door ons vergoed.