Hoe kan ik betalen in de webshop?

In onze webshop kan je betalen met iDEAL, Visa, Mastercard, V Pay, Bancontact/Mr.Cash (België), Sofort (Duitsland) of na ontvangst van je factuur per bankoverschrijving vooruit.

 

Hoe kan ik betalen bij afhalen?

Als je de bestelling niet vooraf hebt voldaan kan je bij het afhalen van je bestelling contant of per pin betalen.

 

Hoe kan ik betalen bij bezorgen?

Als je de bestelling niet vooraf hebt voldaan kan je bij de bezorging van je bestelling met pin of contact betalen. Hiervoor geldt een rembourstoeslag van € 15,-.

 

Wilt u toch vooraf per bank betalen?

Zorg er dan voor dat het bedrag uiterlijk twee dagen voor de levering per bank wordt overgemaakt. Stuur ons dan ook een e-mail naar info@henderson-living.com dat je betaling per bank is voldaan. Voeg daarbij het liefst een screenshot van de overschrijving. Zo kunnen wij tijdig de betaling controleren voordat je bestelling wordt uitgeleverd door ons transportbedrijf. Je bestelling wordt niet geleverd voordat de betaling ontvangen is.

 

Waarom worden er rembourskosten berekend?

Als je wilt betalen bij aflevering dan reken je af bij de transporteur. De transporteur brengt kosten in rekening voor het verwerken van deze geldstroom. Dit is een extra service. Wil je deze kosten voorkomen, betaal dan vooraf. Eventuele transportkosten kunnen niet worden gereclameerd.