Hoe kan ik betalen in de webshop?

In onze webshop kan je betalen met iDEAL, Visa, Mastercard, V Pay, Bancontant/Mr.Cash (België), Sofort (Duitsland) of na ontvangst van jouw factuur per bankoverschrijving vooruit.

 

Hoe kan ik betalen bij afhalen?

Als je jouw bestelling niet vooraf hebt voldaan kan je bij het afhalen van jouw bestelling contant of per pin betalen.

 

Hoe kan ik betalen bij bezorgen?

Als je jouw bestelling niet vooraf hebt voldaan kan je bij de bezorging van jouw bestelling in met pin of contact betalen. Hiervoor geldt een rembourstoeslag van € 15,-.

 

Wilt u toch vooraf per bank betalen?

Zorg er dan voor dat het bedrag uiterlijk twee dagen voor de levering per bank wordt overgemaakt. Stuur ons dan ook een e-mail naar info@henderson-living.com dat jouw betaling per bank is voldaan. Voeg daarbij het liefst een screenshot van de overschrijving. Zo kunnen wij tijdig de betaling controleren voordat jouw bestelling wordt uitgeleverd door ons transportbedrijf. Jouw bestelling wordt niet geleverd voordat de betaling ontvangen is.

 

Waarom worden er rembourskosten berekend?

Als je wilt betalen bij aflevering dan reken je af bij de transporteur. De transporteur brengt kosten in rekening voor het verwerken van deze geldstroom. Dit is een extra service. Wil je deze kosten voorkomen, betaal dan vooraf. Eventuele transportkosten kunnen niet worden gereclameerd.