Elephant composiet schutting

Ben je op zoek naar een Elephant Composiet schutting? Bij Henderson Creative Living bieden we je de kwaliteit van Elephant voor een fractie van de prijs! Je bent ongetwijfeld op zoek naar een schutting omdat de houten variant die je hebt staan aan vervanging toe is. Of ga je misschien binnenkort een compleet nieuwe tuin inrichten en wil je daar een composiet schutting neerzetten? In de zoektocht naar verschillende mogelijkheden voor een composiet schutting ben je ongetwijfeld het merk Elephant tegengekomen.

Elephant biedt schutting delen van 180 x 180 aan in diverse kleuren. Ook varianten met een hoogte van 200 centimeter zijn beschikbaar van het merk Elephant. De kosten van dergelijke delen beginnen bij Elephant rond de €200,- per schuttingdeel. Maar ook prijzen van €290 per deel zijn voor Elephant niet ongewoon. In het assortiment van Henderson Living vind je dezelfde afmetingen, dezelfde kwaliteit en dezelfde kleuren, alleen de prijs van deze schuttingen begint bij €99,90 per deel. Zo krijg je in jouw tuin dezelfde kwaliteit composiet schutting voor een fractie van de prijs.

Dus wanneer je op zoek bent naar een vergelijkbare schutting als die van Elephant, kijk dan zeker in ons assortiment. We durven wel te garanderen dat je bij ons zult slagen voor een prima composiet schutting voor een ontzettend scherpe prijs.

 

Composiet schuttingen


Een composiet schutting kent veel voordelen

Wanneer je kiest voor een composiet schutting, of dit nu Elephant is, of een scherper geprijsd alternatief, dan kies je voor een product met veel voordelen. Zo is het mogelijk om een WPC (hout composiet) schutting op ieder moment van het jaar te plaatsen. In de winter is het alleen van belang dat de bodem te bewerken is. Het installeren van een composiet schutting is ontzettend eenvoudig.

Een ander groot voordeel is het onderhoud van een composiet schutting. De merken die wij bieden hebben nauwelijks onderhoud nodig, dit is hetzelfde voor schuttingen van Elephant. Het is niet nodig om deze schuttingen te lakken, oliën of regelmatig te beitsen. Een composiet schutting is verder waterbestendig, rot- en schimmelvrij en hij is kleurecht. Dit in tegenstelling tot een schutting van hout.

Kies voor een Elephant alternatief van Henderson Creative Living

Goede service, een ontzettend scherpe prijs en prima kwaliteit, dat is waar we bij Henderson Creative Living voor staan. Wij hebben al geruime tijd een laagste prijsgarantie zodat je zeker weet dat je niet te veel betaalt voor de composiet schutting van jouw wensen.

Je kunt bij ons rekenen op een snelle levering en een online bestelling op onze website plaatsen is veilig. Wil je meer weten over de alternatieven voor Elephant of andere producten uit ons assortiment? Neem vrijblijvend contact met ons op of kom langs bij onze showroom in Zeewolde.